Welfare Tech

Er du interesseret i det norske marked?


Dato og tid

Torsdag d. 12. maj 2016 kl. 11:00 til 15:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 10. maj 2016 kl. 22:00

Sted

Welfare Tech Lab
Forskerparken 10H
5230 Odense M
Denmark

Arrangør

Welfare Tech
+45 3177 8078
krivb@welfaretech.dk

Welfare Tech får besøg af den norske klynge Norwegian Smartcare Cluster (NSCC) som kommer til Odense sammen med 5 virksomheder d. 12. Maj. Formålet med besøget er, at vi i fællesskab identificere de samarbejdsmuligheder der kan være på tværs af klyngerne og hvilke aktiviteter som giver værdi for medlemmerne. Målgruppen er private virksomheder med interesse i det norske marked inden for den velfærdsteknologiske sektor.

Welfare Tech og NSCC vil starte med at sætte rammerne og fortælle om deres respektive synsvikler på samarbejdsmulighederne, forudsætningerne på hjemmemarkedet og succeskriterierne for dagen. Efterfølgende vil vi lave en workshop, som har det direkte formål at forsøge at finde frem til konkrete aktiviteter, som kan forbedre samarbejdet og skabe værdi for medlemmerne.

Ved at deltage i arrangementer får i en gylden mulighed for at påvirke Welfare Techs fremadrettede fokus på det norske marked. Samt få muligheden for at tale med de norske virksomheder, den norske klynge og andre Welfare Tech medlemmer med interesse for det norske marked.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Welfare Tech
+45 3177 8078
krivb@welfaretech.dk